SMS-Alert Voor BTW Aangiften Vervangen Door App

Home » Blog » BTW » SMS-Alert Voor BTW Aangiften Vervangen Door App

Geplaatst door lamersrozendal in BTW op 17 augustus 2015

OOK BELANGRIJK VOOR ZELFSTANDIGE MUSICI, ARTIESTEN EN KUNSTBEOEFENAARS

 

Sms-alert voor aangifte btw vervangen door app 

De Belastingdienst heeft een sms-herinneringsservice voor ondernemers, waarmee zij worden herinnerd aan het op tijd indienen van hun btw-aangifte. Deze sms-service is vanaf begin augustus echter vervangen door de nieuwe Btw-Alert-app.

Btw-Alert-app

Deze app biedt meer voorzieningen en geeft ondernemers bovendien meer flexibiliteit in de wijze waarop ze herinnerd worden aan hun btw-aangifte en -betaling. De app is sinds zijn lancering in april al bijna 15.000 keer gedownload.

De huidige abonnees van de sms-alert worden persoonlijk geïnformeerd over de afschaffing van de sms-alert en de overstap naar de app. Jullie zijn of worden hierover dus ook geïnformeerd door de belastingsdienst.

De Btw-Alert-app is beschikbaar voor Apple (iOS) en GooglePlay (Android).

Meer informatie voor zelfstandige artiesten, musici  en kunstbeoefenaars die zelf op tijd hun btw-aangifte moeten doen, kunnen jullie vinden door op de volgende link te klikken: belastingdienst.nl/btwoptijd.

Vragen?

 Heb je vragen over of opmerkingen over de Sms-alert of App? We staan voor je klaar om de vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op of laat hieronder een reactie achter. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Wim Rikkert, Register Belastingadviseur, werkzaam bij LamersRozendalBV