Diensten

Home » Diensten

Als jij een enthousiaste, bevlogen musicus, kunstenaar of artiest bent, kijk je nu op de juiste website! Ons kantoor, LamersRozendal, kiest er namelijk heel bewust voor om mensen zoals jij – met een creatief beroep – zo goed mogelijk te ondersteunen op fiscaal en financieel gebied. Ook geven wij je graag juridische ondersteuning.

Je hoeft ons dus niet uit te leggen dat jij het liefst bezig bent met het uitoefenen van je vak, je passie! (Dat is voor ons niet anders.) Maar tegelijkertijd moet je administratie goed worden gevoerd. Je belastingaangifte moet op tijd de deur uit, de aangifte omzetbelasting moet telkens weer op tijd worden ingediend en er gelden voor artiesten nu eenmaal toch wat aparte fiscale regels. Kortom, het is een noodzakelijk kwaad om die zaken goed te regelen. Iets waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan kwijt bent, maar wat wel goed gebeuren moet.

Onze mensen nemen je dit graag uit handen. Dat doen we met plezier vanuit ons kantoor in Bornerbroek. Beperken we ons hier louter tot het fiscale? Welnee. Wij kijken breder. We kennen je branche en we weten wat er speelt. Wijzigingen in relevante wet- en regelgeving volgen we secuur. Wij onderscheiden ons van andere accountants- en belastingadvieskantoren doordat wij een driehoeksverbinding maken tussen jou als artiest, kunstenaar of musicus, je opdrachtgever en ons kantoor. Op die manier profiteren jij en je opdrachtgever maximaal van fiscale voordelen. We helpen je daarnaast eventueel ook met verloning en diverse contracten. Een contract vraagt namelijk om specifieke juridische kennis en die kennis hebben wij in huis. Daarnaast geven we graag financieel advies om je carrière te ondersteunen. Kortom, onbezorgd musiceren, zingen, beeldhouwen of schilderen doe je met LamersRozendal!

Kijk hiernaast welke diensten wij aanbieden.

Je bent uiteraard ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Klik op de button rechts onderaan deze pagina en laat je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op. Bellen of mailen mag natuurlijk ook!